Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


II. fejezet - Az első szerelem és a legjobb barátnő

2012.03.16

 II. fejezet – Az első szerelem és a legjobb barátnő

 

Mindenkinek szüksége van barátra, akiben megbízik és igazán szeretheti. Az iskola lépcsőjén ücsörögtem, mikor egy lány mellém ült és kíváncsian fürkészte az arcom. Csupán két évvel volt fiatalabb nálam, de mégis tele volt bölcsességgel, mint egy felnőtt.

- Szia, én Hong Sziulin vagyok. Miért szomorkodsz? – a lágyan csilingelő hangja tele volt szeretettel és kedvességgel.

- Csupán elgondolkoztam. Migihayami Kamekonak hívnak. – néztem fel rá. A húgom osztályába járt, de eddig fel sem tűnt. Elfoglalt az önsajnálat és nem vettem észre ilyenkor másokat. De ez a lány felkeltette az érdeklődésem, hiszen a korához képest sokkal idősebb felfogása volt.

- Megyünk haza együtt? – mosolygott rám.

- Miért is ne?! – válaszoltam kedvesen. Két utcával lakott messzebb tőlem, de ez cseppet sem zavart. Egyre több időt töltöttem vele és úgy éreztem visszatért az életkedvem. Ő lett a legjobb barátnőm, akivel megoszthattam a féltve őrzött titkaimat.

- Kameko gyere gyorsan! – kiáltott felém integetve Sziulin.

- Mi az? Ööö… Kim Naroku… - hebegtem az ablakon kinézve.

- Látom tetszik neked ez a srác. Nem is annyira rossz az ízlésed. – nevetett fel Sziulin. Naroku volt az első szerelmem és talán az utolsó is. Elképzeltem, ahogy megismerkedünk, együtt járunk, majd házasság köti össze az életünket.

- Sziasztok! – lépett be az ajtón Naroku.

- Szi… Szia! – fordultam felé. Fél fejjel volt magasabb nálam és világos barna haja enyhén belelógott a szemébe. Abban a pillanatban teljesen elvarázsolt.

- Én Sziulin vagyok, ő pedig a legjobb barátnőm Kameko. Oh, becsöngettek én már itt sem vagyok. – nevetett Sziulin majd elment órára. Naroku nagy meglepetésemre mellettem foglalt helyet és ezután váratlan események sorozata következett. Ha csúfoltak a többiek ő megvédett, vagy éppen haza kísért. Sziulin szerint belém esett és ez meglepett. De szilveszter este volt a legszebb nap az életemben, amikor először megcsókolt Naroku. Sziulin jól látott mindent, és én ezért szerettem őt. Minden tökéletes volt, hiszen megtaláltam az igaz szerelmet, és a legjobb barátnőmet. Lassan közeledett az utolsó tanév vége és boldognak éreztem magam Naroku oldalán.

- Szeretlek drágám! – suttogta a fülembe és gyengéden átölelt.

- Én is szeretlek! – csókoltam meg lágyan. Biztonságban éreztem magam a karjaiban.

- Bölcsész karra megyek és ügyvéd lesz belőlem. – határozta el magát Sziulin.

- Én tanár leszek. És te Naroku? – néztem kedvesemre.

- Testnevelő tanár és egyben edző is. – jelentette ki. Ez persze azt jelentette, hogy külön válnak az útjaink. A bankett éjszakáján csodálatos estét töltöttünk együtt. De csupán ennyi volt az egész. Azon a nyáron fenekestül felfordult az életem.

- Sikerült! Képzeld felvettek a suliba, ami nincs messze a te sulidtól.

- Az jó! – motyogtam az orrom alatt.

- Kameko minden oké?! – érdeklődött leülve mellém Sziulin.

- Szakítottunk Narokuval! Azt mondta új suli, új barátok és a távkapcsolat nem az ő asztala. Elhagyott az a szemét! – fakadtam sírva és a szobámba mentem. Persze Sziulin hamar rájött, hogy más is volt a dologban. Lilian, akiről azt hittem jó barátnőm elárult. Mikor beléptem az öltözőbe éppen félreérthetetlen helyzetben voltak Narokuval. Azután csúnyán összevesztünk és szakítás lett a vége. Megfogadtam, hogy soha többé nem dőlök be a fiúk kedves szavainak. Sziulin azt remélte, hogy egy napon találkozom majd az igazival, aki minden rosszat feledtet velem.

- Majd túl jutsz rajta, meglásd. – tanácsolta Sziulin. Apránként hozzászoktam Naroku elvesztéséhez, de a fájdalom még mindig kínzott. Az új iskolában sok helyes fiú volt, de hidegen hagyott az egész. Sziulin viszont megtalálta élete szerelmét a jogászok között.

- Úgy látom ez az Ichigo elvette az eszed. De nem baj, a szerelem ezzel jár.

- Annyira helyes és okos srác. – lelkendezett Sziulin.

- Látszik rajtad, hogy boldog vagy. – mosolyodtam el. Jól tudta, hogy ez a mosoly szívből jön, és ez őt is megváltoztatta kissé. Ő és Ichigo jól kijöttek egymással, és megnyugtató érzés volt látni a boldogságukat. Talán egy napon én is rátalálok az igaz szerelemre!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.