Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VIII. fejezet . Happy End...

2012.11.20

 VIII. fejezet - Happy End... 

 

Yume

 

Meglepetések sorozata volt a ma esti bál, de tényként kiemelve Natsuhi megtalálta élete párját. Viszont a bálon más is megjelent és Angelikával ketten sokkot kaptunk. Két jóképű férfi állt előttünk, akik Natsuhi nagyon közeli barátai a látottak alapján.

Te ismered őket? – súgta a fülembe Angelika.

Azt hittem igen, de már én sem tudom pontosan. Régóta nem találkoztam a volt lakótársaimmal. - néztem rá.

Natsuhi… - fordult Angelika, kedves barátnőnk felé, mikor eszébe jutott valami. Egy suttogó hang, mely alig volt hallható. Elmosolyodott és végig nézett a két srácon, akik sokat változtak az évek során.

Angel?! – fordult felénk ő kérdőn nézve.

Már emlékszem mit mondtál Yuki-nak egyszer. Natsuhi kérlek áruld el a rejtélyt most az egyszer. – fogta meg a kezét Angelika.

Nincs rejtély, vagy mégis Nee-san? – érdeklődött felnevetve a barnahajú srác. A fene, de jóképű lett Yuki mióta nem láttam.

Yuki? – döbbentem le. – Te pedig…

Natsu. – felelte a feketehajú srác.

- Értem illetve még sem értem. Mondjátok, hogy jöttetek ti ketten össze? – érdeklődött Angelika.

- Bevallom nagyon nehezen. – mosolygott Natsuhi.

- Mi barátkoztunk, néha csend volt köztünk, majd Natsuhi japánba jött. Féltékenységet éreztem, majd úgy döntöttem meglátogatom és…

- Várj! Hogy értetted azt, hogy meglátogattad? Mikor? - kérdeztem.

- Natsu éppen akkor érkezett meg, amikor te hozzám vágtad a békítő rózsacsokrot. Úgy döntöttünk, hogy haza megyünk mindketten, és csak Interneten tartjuk a kapcsolatot Nee-sannal. – felelte Yuki és magához ölelte Natsuhi-t.

- Szeretlek Nii-san! – jelentette ki kedves barátnőm viszonozva Yuki ölelését. Yuki és Natsuhi valóban olyanok voltak, mint két testvér.

- A Natsuhi-val töltött évek alatt, teljesen beleszerettem. Sok érdekes dolog rejlik benne. – mosolygott Natsu. Bevallom tényleg egy rejtélyes nő volt Natsuhi a sárkánytetoválással a hátán. A belső énjével sosem találkoztam igazán, de nem is vágyom rá. Aznap este végre mindenki boldog volt és homályba veszett a rejtélyes másik világ.

 

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.