Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VI. fejezet - Mindennek vége és egy fájdalmas titok

2012.11.20

 VI. fejezet – Mindennek vége és egy fájdalmas titok

 

Jean

 

Miután újra hazaértünk a másik világból Yume egészteste remegett a sírástól. Angelika megpróbálta megnyugtatni, de ő kevésnek bizonyult hozzá. Natsuhi tehetséges lélekbúvár volt és ezt Angelika sosem értette igazán. Megannyi problémája van Natsuhi-nak és mégis képes volt megnyugtatni másokat gond nélkül. Sosem mutatta ki, ha megbántották, csak lazán hárította az akadályt.

- Én… én szakítottam Yuki-val! – szipogta Yume.

- Sejtettem! De most pihenj, majd holnap tiszta fejjel megbeszéljük, jó?

- Vége! Ezen nincs mit megbeszélni! – emelte fel kissé a hangját Yume.

- Ahogy akarod! – adta meg magát Angelika és nyugovóra tértek. Yuki és Natsuhi együtt töltötték az este nagy részét a másik világban. Mikor megláttam Yuki-t teljesen ledöbbentem. Egy megtört szívű srácot láttam magam előtt, aki alig állt a lábán.

- Csitt, Jean! Most ne! – nézett rám Natsuhi.

„Rendben!” – bólintottam. Natsuhi óvatosan lefektette Yuki-t, és az ágy szélén ülve nézte ahogyan alszik. Bekapcsolta a laptopját és újra elolvasta, amit egy sráccal beszélgetett. Nagy könnycseppek gurultak végig az arcán majd kikapcsolva a gépet az ágy szélén gubbasztott Yuki-nak háttal. Nem akarta, hogy bárki is lássa a szíve fájdalmát.

- Ne sírj! – ölelte át védelmezőn Yuki. Natsuhi nem bírta tovább már ezt a fájdalmat, szorosan átölelte Yuki-t és a fiú karjaiban aludt el. Mint két testvér, akik nincsenek meg egymás nélkül olyanok voltak ők ketten. De a másnap bárcsak ne jött volna el sosem. Yuki vörös rózsával üdvözölte Yume-t, de nem a várt reakció történt.

- Azt hiszed ennyivel el van intézve? Veszel egy csokor rózsát és minden újra a régi lesz? Hát nem így működik Yuki! – vágta a fiúhoz a rózsát Yume. Angelika és Natsuhi ledöbbenve nézték az eseményeket.

- Bocsáss meg kérlek szépen Yume. Tudom, hogy hibáztam, és igazságtalanul vádoltalak meg. Ne haragudj rám kérlek szépen! – mondta Yuki és egy könnycsepp gurult le az arcán. Ilyet is ritkán látni, hogy egy férfi sír.

- Ezúttal nincs több esély! – felelte határozottan Yume. Natsuhi hirtelen azt sem tudta melyik oldalára álljon.

- Yume kérlek, legalább gondold át. – szólalt meg végül Natsuhi, de erre Yume még dühösebb lett, mint volt.

- Foglalkozz a magad dolgával! Neked ott van Aoi, nem? – emelte fel még jobban a hangját Yume, de nem tudta, hogy ezzel feltép egy olyan fájdalmas sebet, melyet barátnője megpróbált elrejteni.

- Natsuhi… - suttogta Yuki, mikor meglátta a lány könnyeit. Ha dühös az ember nem látja a fától még az erdőt sem sajnos.

- Mit Natsuhi-hoz itten? Mit csináltatok kettesben, mi? Biztosan éppen megbeszéltétek a mai kis könnybelábadó előadást, igaz? Vagy éppen… - kezdte Yume, de nem tudta befejezni a gondolat sorát. Angelika ledöbbenve nézett a barátnőjére, aki eddig még sosem bántott senkit sem eddigi élete során.

- Figyelj oda mit beszélsz! – jelentette ki Natsuhi. – Aoi szakított velem örökre és ne merd még egyszer azt mondani, hogy mit nem csináltunk Yuki-val. Ő a testvérem, ezt sose felejtsd el.

- Natsuhi… - szeppent meg Yume. Sosem látták még ilyennek ugyanis a lányt mióta ismerik.

- Jobb lesz, ha én elmegyek! – jelentette ki Yuki. A vállára téve az utazótáskát elindult a nagykapu felé, ahol éppen Carlisle kocsija parkolt le. Natsuhi hol Yume-ra, hol pedig Yuki-ra nézett, majd elindult Yuki után. Hátulról szorosan átölelte és beszívta az illatát. Halkan mondott valamit Yuki-nak, aki válaszként szembe fordult vele és szorosan magához ölelte. Yume átköltözött Angelikához és Natsuhi ismételten egyedül maradt egy ideig. Nem mindenki ad ugyanis második esélyt, hogy kijavítsuk a hibáinkat. Vajon Natsuhi látja még valaha Yuki-t?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.