Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Prológus

2012.08.19

 Prológus

 

Hmm... mik nincsenek? Natsuhi egyszerűen gyönyörű volt abban a szürkés-lilás estélyiben vagy mi volt az. Egy biztos nagyon szép volt benne. A bál lassan kezdetét vette és egyedül csak Natsuhi hiányzott. Yume és Angelika is ott voltak már és kíváncsian várták kedves barátnőjüket.

- Mehetünk! - jelentette ki Natsuhi és egy nála fél fejjel magasabb srác lépett ki a házból. Tegnap késő este érkezett egy nagy utazótáskával, mint aki el sem akar menni soha többé. Lágy csókot adott Natsuhi-nak majd elindultak.

- Natsuhi! Ki ez a srác?” - érdeklődtem, de ő csupán rám mosolygott. Furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy vajon ki lehet az ismeretlen ismerős. Egy biztos Natsuhi jól ismeri őt. Lassan kinyílt a bál terem ajtaja és mindenki csodálkozva nézett Natsuhi-ra.

- Ez hihetetlen! - lepődött meg Yume. És elhihetitek, ha ő meglepődik valamin, az bizony valóban lehetetlen dolognak tartott valami.

Én is örülök, hogy látlak Yume. - szólalt meg a srác és én teljesen ledöbbentem. Ismételten úgy jártam, mint mikor először hallottam meg Yuki hangját. Ki az ördög ez a srác?

Öhmm... Szia! Mikor érkeztél? - érdeklődött Angelika is meglepetten.

- Tegnap hajnali egykor. Jean azóta is azt találgatja ki lehet ő?. - mosolygott Natsuhi.

- Hát akkor minden a megfelelő helyén van most már, igaz? - érdeklődött Angelika és Yume egyszerre. Natsuhi szívből jövő mosolya elvarázsolt. Hihetetlen! Ki lehet ez a srác? Natsuhi csak úgy sugárzik a boldogságtól. Ki lehet ő vajon?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.