Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


II. fejezet

2012.11.20

 II. fejezet

 

Kína csodálatos hely és teli van meglepetésekkel. Miután az orrvadászok majdnem kitömtek Natsuhi Melanira hagyott, aki el sem mozdult az édesapja mellől. Csupán este a lányok beszélgetéséből tudtam meg, hogy Natsuhi találkozott azzal a fiatal lánnyal, akiről olyan sokat álmodott már. Úgy hívják Yume és Japánban él. Milyen különös egybeesés, nem? Pont itt találkoznak Kínában. Fura egy ügy az már biztos. Natsuhi nagyon boldog mostanában. Mióta hazajöttünk a kirándulásból folyton a laptopján lóg, és esténként beszélget valakivel. Nagyon örül neki, de vajon ez a Yume biztos olyan, mint amilyennek Natsuhi látja?

- Muszáj neked folyton aggódni? Olyan negatív vagy mostanában Jean! – nézett rám Natsuhi az egyik este.

„- Aggódom miattad. Mi van ha Yume nem is olyan amilyennek mutatja magát?”

- Jaj Jean, hogy magyarázzam el neked milyen igazán Yume! – csóválta a fejét kedves gazdám.

„- Sehogy! Nekem nem tetszik, és kész!” – fordítottam neki hátat.

- Úgy látom valaki féltékeny! – kuncogott Natsuhi.

„- Ki? Én ugyan nem!”

- Na, de Jean! Yume aranyos lány és van egy jó képű barátja is. Nem hinném, hogy sokat tévedtem volna vele kapcsolatban. – védte meg a lányt.

„- Nekem akkor sem tetszik!” – vágtam durcás képet. És ekkor Natsuhi elmesélte milyen igazán Yume. Sokat beszélgetnek és nagyon kedves és vicces lány. Viszont néha neki is vannak problémái, mint minden átlagos embernek. Natsuhi ahogy mesélt róla elképesztő volt. Ha nem tudnám, hogy a fiúkért rajong, azt mondanám szerelmes. Natsuhi annyira szeretett hiányos kis kora óta, hogy aki viszonozza az érzéseit, legyen az akár csupán baráti is, ő boldog és rajongásig szereti a másik embert bármilyen nemű is legyen az illető. Bár így sokkal nehezebb neki különbséget tenni a szeretet és a szerelem között. Bár ilyen téren nem féltem, ha ő egyszer szerelmes lesz nem őt kell félteni, hanem a párját. A túlzott szeretett halálos is lehet olykor.

- Oh Jean bár ismernéd Yumét, akkor más véleményed lenne róla. – sóhajtott Natsuhi majd bement a házba. Pár hónappal később valóban volt szerencsém megismerni Yumét és kellemesen csalódtam benne. Nagyon kedves és szeretettel teli lány Yume. A barátja pedig… na róla inkább később. Yuki kissé ledöbbentett minden téren. És, hogy mivel pontosan hát majd megtudjátok…

 

***********

 

A meglepetés parti Natsuhi szülinapjára remekül sikerült. Itt volt Yume, Yuki, Angelika és a JYJ, Carlisle és a kis Melani. Tökéletes volt minden főleg, hogy Angelika le se tagadhatta volna a közte és Carlisle közti vonzódást. A szerelem már csak ilyen és érdekes, hogy Melani is megszokta már, hogy Angelika és az édesapja egyre sűrűbben találkozgatnak. Pár héttel a buli után nagy veszekedésre ébredtem az éjszaka közepén. Yume és Yuki veszekedtek valamin, de nem értettem miért.

„- Abba hagynátok végre? Nem lehet így aludni!”

- Yuki, gyere velem! – hallottam Natsuhi hangját és néhány perc múlva a teraszról lelépve eltűntek a sötét éjszakában.

- Vajon hova lettek? – lépett ki Yume utánuk az ajtón.

- Gyere megmutatjuk Jeannal. – fogta meg Yume kezét Angelika és velem együtt átléptünk abba a másik világba. Régen nem jártam itt.

- Hol vagyunk most? – nézett körbe Yume.

- Ez Natsuhi másvilága. Egy hely ahol minden lehetséges és semmi sem lehetetlen. Ide jön esténként, ha gondolkozik valamin. Ott vannak Yuki-val látod? Csssss… ne kiabálj. Nem hallanak úgy sem.

- Miért hozta ide Yuki-t? Nem értem Natsuhi-t.

- Yuki-t úgy szereti, mintha a testvére lenne. És azzal, hogy ti veszekedtek úgy érzi baj van, és megpróbál segíteni. Mindent tud, pedig nem mondtad el neki, igaz? Nem most kezdődött a köztetek lévő veszekedés, igaz? – érdeklődött Angelika. Natsuhi barátai bajban vannak és ő ezt jól tudja. De vajon tud rajtuk segíteni? Vajon meglehet menteni még Yume és Yuki kapcsolatát? Vajon Natsuhi-nak sikerül észhez téríteni-e Yuki-t? Ki tudja, nem igaz?

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.