Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


IV. fejezet - Egy levél

2011.09.04

 IV. fejezet – Egy levél

Heather

Érdekes fordulat, hol Kim Nam Gil, hol pedig Will Yun Lee akihez igazán kötődik. Vagy az is lehet, hogy mindig is Kim Nam Gil volt a célja és csupán szülei veszekedése terelte el Jacky figyelmét? Bárcsak én is ilyen lennék! Jacky mer álmodni mégha elérhetetlen is az számára. Ezúttal azt hiszem felejthetetlen szülinapi bulija lesz. Remélem sikerül minden és remek meglepetés lesz Jacky számára.

- Tessék itt a címük, de mire kell? – érdeklődött Ellis.

- Meglepi lesz Jacky-nek! – feleltem és gyorsan leírva a címüket felmentem a szobámba. Elővettem egy régi füzetet és apránként összeszedtem a gondolataimat majd begépeltem.

Kedves Aktív!

Mindennél jobban kedvelem a barátnőmet, aki mindenben mellettem áll. A kedvességét ezúttal szeretném viszonozni egy olyan ajándékkal, mely felejthetetlen lesz. Bár jól tudom nehéz rá venni egy külföldi színészt, hogy látogasson el hozzánk, de talán az önök közbenjárásával sikerülhet. Az illetőt Kim Nam Gil-nek hívják, aki 1981. március 13.-án született Szöulban és jelenleg is ott él. Kedves barátnőm születésnapja alkalmából meglepetés lenne számára. Előre is köszönöm a segítségüket.

Üdvözlettel: Heather

A levelet még aznap elküldtem és reménykedtem, hátha válaszolnak rá. Lassan közeledett Jacky szülinapja mikor kaptam egy levelet. Kíváncsian bontottam ki és hajtottam szét a levelet.

Kedves Heather!

Sajnos ebben nem tudunk neked segíteni. Viszont talán ezzel az autogramcímmel előrébb jutsz majd.

Üdvözlettel: Aktív

Ennyit erről, hogy mennyire segítenek az emberek egymáson. Ha nincs pénzed ne is reméld mások segítségét. Szerencsére Ellis angol tanára segített nekünk a helyes megfogalmazásban és elküldtem a levelet Dél – Koreába a megadott autogramcímre. De ezúttal nem éltem bele magam a válaszlevélbe, mint előtte. A csalódás nem éppen okoz örömöt. Mindent előkészítettem Jacky szülinapjára és megvettem a csekély kis ajándékot. Persze lelkileg abban reménykedtem, hogy szerencsém lesz és választ kapok a levélre. Jacky előkészítette a bulihoz valókat, míg én azon filóztam mi lesz most vajon.

- Heather ez neked jött! – nyújtott át egy borítékot Ellis. Miközben közelebbről szemügyre vettem, akkor tűnt fel valami furcsa a levéllel kapcsolatban.

- A postaládában találtad? – érdeklődtem felnézve a húgomra.

- Nem egy fazon nyomta a kezembe a kapuban, és azt mondta adjam át neked. – vont vállat, majd felment a szobájába. A levelet tartva a kezemben a kapu felé vettem az irányt.

- Jó napot! Te lennél Heather? – érdeklődött rám nézve egy igen titokzatos ifjú. Hihetetlen milyen jóképű volt.

- Igen. Gyertek beljebb. – invitáltam be őket a házba. A szépfiút Tomnak hívták, aki Kim Nam Gil fordítója volt. Annyira meglepett a dolog, hogy percekig meg sem tudtam szólalni. Szerencsére éppen a gépen fabrikáltam Jacky újabb klipjét, ami látszólag tetszett a fiúknak is. Jacky vajon mit láthatott meg ebben a pasiban, ami ennyire vonzza magához? Én nem látok rajta semmi különleges dolgot, nekem olyan átlagosnak tűnik.

- Mit látsz rajta? – érdeklődött Tom mikor látta mennyire elmélyülten szemlélem Kim Nam Gilt.

- Semmit, ami fontos lenne. – vontam vállat.

- Kibe szerelmes Jacky? Muszáj neki a legjobb résznél felébredni? – jött le a lépcsőn Ellis. Jacky álmát olvasta a jelek szerint, mikor találkozik élete szerelmével, de felébred mielőtt még biztos lehetne a külső szemlélő a férfi kilétében.

- Hát ez fogós kérdés húgi. A szerelem nála kiszámíthatatlan és rejtélyes. – sóhajtottam.

- Ennek ellenére úgy tűnik kedves nővérem, hogy Jacky nem véletlenül született a sárkány évében. Annyira titokzatos ilyen téren, hogy azt nehéz követni.

- Különleges lány lehet akkor a barátnőd. – jelentette ki Tom.

- Igen az. – zártam le a beszélgetést mielőtt túlságosan is belebonyolódnánk Jacky titkos vágyaiba is. Holnap mindenre fény derül és ez annyira idegesít. Vajon tetszeni fog neki az ajándékom? Legalább találkoznak, és abból még bármi kialakulhat. Vagy talán nincs igazam?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.